26 veebruar 2007

Gay-multikas võitis Oscari

Happy feet Jah, see on tõsi, et "Happy feet", mida usuhullud on ekraanile tulemisest saadik süüdistanud häbematus homopropagandas, võitis mõne tunni eest Filmiakadeemialt parima multifilmi kuldmehikese.

Kui film teistest pingviinidest erinevast (st. laulda mitte oskavast kuid see-eest geniaalselt steppivast) pingviinipojust eelmisel aastal maailma vallutama hakkas (ma pole väga pikka aega näinud ühegi teise filmiga kaasnevat niipalju erinevat nänni kui sellega, detsembris oli näiteks Hispaania supermarketites terve sektsioon selle träni jaoks eraldatud: Mumble pildiga kustutuskummidest alates kuni poolteist meetrit kõrgete plüüšpinviinideni välja), siis tekkis teatud ringkondades (vihje: vaata sinna USA Piiblivööndi poole) kohe hirmus kisa, et need jultunud homod ei kohku ka millegi ees tagasi. Kusjuures filmi küll tükk aega tagasi vaadanuna, ei suuda mina sealt küll ühtegi samasoolist paari meenutada. Muidugi, film on tõesti sellest, et teistest erinev olla on OK aga mismoodi see ainult ja eksklusiivselt homondusega seondub, vat sellest mina hästi aru ei saa. Aga eks need padukristlased näevad vist ka omaenda varjus homotonti vastu vaatamas ja kui nemad juba ütlevad, ju siis niimoodi ongi, et "Happy feet" on üks homofilm. Nemad juba teavad! :)

Oscaritest veel niipalju, et loomulikult jäi Leonardo di Caprio enda omast ilma, nagu ka Meryl Streep, parimate peaosaliste auhinnad läksid siis vastavalt hoopis Forest Whitaker'ile ja Helen Mirren'ile, parimaks filmiks sai "The departed" ja lavastajaks sellesama filmiga vanameister Martin Scorsese. Iseenesest head valikud kõik.

Ahjaa, parima filmimuusika Oscari sai teist aastat järjest Gustavo Santaolalla, kui eelmine aasta teenis ta selle välja veel ühe skandaalse (ja seekord tõesti) homoteemalise filmi "Brokeback mountain'iga", siis tänavuse sai ta "Babel'i" eest.

2 kommentaari:

leheneeger ütles ...

Siinkohal on kohane rääkida edasi üks iirlastelt kuuldud lugu. Neil on nimelt üks ülipopp vannitoa-teemaline animasari, kus tegelasteks hambahari, švamm, seep jne jne.
Iirlased müüsid selle näitamise õigused kalli raha eest jänkidele maha, aga USAs eetrisse multikas ei jõudnudki. Põhjuseks öeldi, et multikas teeb aktiivselt homopropagandat. Hakati siis uurima, et kus kuramuse kohas see propaganda on. Ja leitigi.
Ühes osas istus švamm omale hambaharja tagumikku.

ancientboy ütles ...

ROTFL

Ai krt, seda ma ei olnudki varem kuulnud ja see oli hea! Tänud!