24 november 2009

Tegelikult...

...on mind see marukristlaste liputamine juba ära tüüdanud ning see on ammu üle igasuguste piiride läinud. Nad esinevad pidevalt ja propageerivad oma vildakat ja kohati kaunis perversset maailmavaadet, nõuavad endale mingeid eriõigusi teiste inimeste elude üle otsustamiseks, laiutavad meedias, tänavatel ja turuplatsidel ning mis kõige hullem, värbavad pahaaimamatuid noori poisse (ja ehk ka tüdrukuid) endi sekka. Muidugi, kuskohast nad siis ikka jüngreid saaksid, see on ju inimlapsele sünnijärgselt ajupesuga peale sunnitud valik ning selle nimel on värbajad valmis iidseid legende koondavat raamatut kilbina kasutades isegi võõrastesse kodudesse sissegi ronima või lasteaedade ja koolide uste juures oma värbamist läbi viima. Nad on hullemad kui Püha Nikolaus, see käib vähemalt vaid üks kord aastas ning üritab võimalusel märkamatuks jääda!

Miks ei võiks kristlased oma asju vaikselt ja teistele märkamatult kapis... ptüi, kirikus toimetada? Siis ei torgiks neid ju keegi aga vat neil on vaja mingeid paraade (ristikäigud ümber kirikute, leerilaagrid ja muu selline värk) korraldada. Neil on vaja pidevalt tavalist inimest oma sõnavõttude ja kisaga ärritada. Kahtlemata on ka kurb, et need kiriku rüppe pöördunud noored inimesed, kes pahaaimamatult ja usalduslikult praegu vanade, kogenud ja kaadri taga marionettide nööre tõmbavate isakeste käske täidavad, ei adu isegi, mille sisse nad sattunud on. Nad ei mõista, kui halastamatult neid ära kasutatakse ja et neid kahurilihana eesliinile saadetakse ning vajadusel sama lihtsalt hüljatakse kui mõni kapihomost kõrge kirikutegelane oma mänguasju, s.o. kooripoisse vahetab. Oh, hea küll, mõningatel juhtudel tegelevad küpses keskeas kirikuõpetajad muidugi ka oma seadusliku abikaasa ja laste kõrvalt napilt passiealiseks saanud koolitüdrukute võrgutamisega.

Ning ega siis sellest marukleepuvast ämblikuvõrgust juba pääsemist ega tagasiteed ei ole. On ju siililegi selge, et vastassoolise kena inimese asemel hoopis Jumalat armastama hakanud noortest inimestest pole enam mingit asja Eesti hääbuva iibe turgutamiseks. Lõppude lõpuks on Neitsi Maarjat ju vaid üks olnud ja ei jõua see Taevaisagi kõiki neid neitseid aidata.

Seega, anna parem allkiri ajupesu vastu ning kodanikele võrdsete õiguste tagamise poolt: www.egn.ee/nyyd. Aega on veel loetud päevad.

3 kommentaari:

eero ütles ...

Kahjuks EGN ei reklaami, mis täpselt need nende "argumenteeritud seisukohad" on, mida nad esitada kavatsevad. Alla kirjutada tuleb pimesi. Osta nagu põrsast kotis :-)

/Juba alla kirjutanu...

ancientboy ütles ...

Sellega olen muidugi nõus. Nagu tihtipeale varemgi, on mõningane infosulg meie ja end meid esindama hakanud seltskonna vahel paraku olemas. Samas ega me ise ju enam väga ei viitsiks kah nii aktiivselt rabeleda ja nõnda on ju hea, et nooremad ja idealistlikumad inimesed viitsivad. :)

Kuigi sellega on ka niimoodi, et ega me ise pole neilt ju ka palunud, et esitagu kasvõi foorumisse või kuhugi mujale nende poolt ette valmistatud materjalide täistekstid, et kõik soovijad nendega tutvuda saaksid. Võimalik, et nad lihtsalt ise ei tulnud selle detailse info jagamise peale ning edaspidi ehk peaks seda silmas pidama.

ct ütles ...

Assaa :-D
Ja kus on nimekiri, millele allkirja andmine aitaks marukristlaste avaliku eksistentsi kiirelt ja valutult lõpetada? Tõepoolest, vahutagu omaette kuskil nelja seina vahel ja mu poolest olgu nood seinad neile pehmed.