26 juuli 2006

Scissors are back!


Jep, Scissor Sisters on tagasi (kuigi ega nad pole ju õieti kusagil ära olnudki) ja hetkel on mul heavy rotation'is nende 29. juulil elektrooniliselt ilmuv (füüsilisel helikandjal avaldatakse see 4. septembril) tuttuus singel "Don't feel like dancin'", kus lööb kaasa ka vanameister Elton isiklikult ning mis juhatab sisse uue albumi "Ta-Dah" (peaks Euroopas ilmuma 18. septembril) ootuse.

Eelmine album teatavasti oli Suurbritannias 2004. aastal suurima läbimüügiga plaat, edestades oma põhirivaali Keane't vaid mõnesaja eksemplariga. Et ka viimatinimetatud bändi uus album "Under the iron sea" ilmus eelmisel kuul (ning saab endiselt hirmsat promot igas võimalikus ja võimatus kanalis), siis on taas duelli oodata.



Ahjaa, ning kõik teie, kes te vihkate Jake Shears'i ja kompaniid selle eest, et nad esiteks julgesid "ära rikkuda" roki-pühaduse ("Comfortably numb") ning teiseks on vastutavad klassikalise disko tagasi edetabelitesse toomise eest, hingake nüüd sügavalt sisse, nii seitsmekümnendaid kui nende uus singel, pole ammu kuulda olnud.

Kääride koduleht kah: Scissor Sisters.

Kommentaare ei ole: