17 juuli 2006

Jamie O.



Loo algus ulatub aastate taha mil sai Soome TV-st videokassetile salvestatud briti imepoisi kokasaateid vaadatud. Kuigi ta oli vastupidiselt provokatiivsele aliasele oma saadetes vägagi mitte-naked (ei räägi siin pikemalt sellest loost kui ta tõesti alasti oma naisele pulma-aastapäeval midagi köögis kokku üritas keevitada ning end väga ebamugavast kohast ära kõrvetas...), oli teda ikkagi mõnus vaadata ning üht-teist kõrva tahagi panna.

Vahepeal möödunud aja jooksul soetasin ka mõned ta raamatud ja paari kuu eest ostsin odavast väljamüügist DVD "Jamie Oliver : Happy Days Tour Live!". Ühest küljest ma imestasin jätkuvalt, et kuidas on võimalik suur saal täita tuhandete inimestega, kes selle lõbu eest ka kallist raha maksavad - krt, isegi kõik rõdud olid publikust pungil - ja seda ainult selleks, et nad oma binoklitega näeksid ühte pisikest mehikest seal kaugel-kaugel laval toiduga sebimas. Ja teisest küljest oli pärast selle show' läbivaatamist ka selge, et Jamie ei ole oma aastatetagusest sarmist midagi kaotanud. Tuulispasana laval ringi tuiskav kokapoiss oli endiselt efektne ja lisaks veel hääd sööki valmistav.

Niisiis viis üks asi teiseni ning paari nädala eest tellisin veel kolm DVD-d ja täna jõudsid need ka kohale. Sealjuures on neil sääl udusel Albionil pakkimisel vist kastid sassi läinud, sest üks plaat, "Jamie's kitchen" paistab lausa ta originaalautogrammi kandvat. Selline ootamatu boonus siis :)

Jamie ametlik kodukas on siin: www.jamieoliver.com

Kommentaare ei ole: