01 märts 2010

Road trip: Beer pong (2009)

Road trip: Beer pong
Lavastaja: Steve Rash
2009
http://imdb.com/title/tt1319733/

plakatid ja DVD Beer pong on joogimäng, mille mängimiseks on tavaliselt vaja vähemalt kahte võistkonda (kummaski kaks mängijat), hunnikut plasttopse ning pinksipalle ja loomulikult liitrite kaupa õlut. Iseenesest üsna tobe (kuigi juba teatud staadiumisse jõudnud läbu ajal kindlasti väga intrigeeriv) mäng, millega tegelevad ka selle filmi peategelased. Need kutid on erinevalt tavamängijaist muidugi profid ja seega lähevad nad lõpuks oma kolledžit esindama lausa meistrivõistlustele.

Samal ajal on poistel aga vaja ju ka tibisid taga ajada ning seikluste hulka, millesse nad satuvad, on nende vahistamine märuliagentide poolt kui nad parajasti ühe india printsi juurest sponsorlust välja lunivad, takso varastamine, sattumine püstolikangelanna otsa ning lõpuks neitsina abielluda tõotanud neiude transpordivahendisse sattumine. Ei saada üle ka traditsioonilisest homoteemast, seekord on selleks siis noorte lesbide pidu. Ahjaa, ja kõige peamisem tegelane laulab filmis ka oma kallimale loodud laulu, mis on kaunis kohutav ja mida võib ära kannatada vaid seetõttu, et kutt esitab seda vaid kitarrist koosnevas kostüümis. No ja õnneks oli see laul ka lühike...

Äärmiselt tobe otse-videosse filmike, mis ei ole isegi mitte naljakas. Ilmselt on sihtgrupiks võetud 10-12 aastased poisijõmpsikad, kes ehk veel suudavad vaimustuda mõnel korral ekraani täitvatest prinkidest rindadest, mis üsna kergesti tüdrukute särkidest välja vupsavad. No ja paari paljast tagumikku näidatakse kah. Ometigi jääb sellest kõigest mõnevõrra väheseks.

Taaskord tahaks hindeks panna selle Ekspressi kunagise telekava piktogrammi, mis kujutas tooliga ümber kukkuvat vaatajat.

1/10

Kommentaare ei ole: