20 oktoober 2006

Rahvusvaheline Gay Kommertskoda

Jaanuaris avatakse Montrealis hiljuti asutatud Rahvusvahelise Gay ja Lesbi Kommertskoja (International Gay and Lesbian Chamber of Commerce) peakorter. Uue mittetulundusliku organisatsiooni üheks sihiks on abistada teistes riikides analoogiliste kommertskodade loomist ja nende tegevust. Montreali "The Gazette'i" teatel kogunes suvel Outgames'i ajal loodud organisatsioon esimest korda käesoleval nädalal Saksamaal Hamburgis.

"Montreal valiti selle rahvusvahelisuse, turvalisuse ja poliitiliselt neutraalse asukoha tõttu. Lisaks on see linn omamoodi sümbol avatusele," ütles Kommertskoda oma avalduses.

Nende pressiesindaja Audrey Nanot ütles, et peakorteris saab tööd viis inimest. Koja asutajaliikmed on rahvuslikud GLBT kommertskojad Kanadast, Prantsusmaalt, Inglismaalt, Austriast, Taanist, Mehhikost, USA-st, Šveitsist ja Saksamaalt.

Pildil vasakult paremale: Kanada tipp-poliitik Bill Graham, Montreali linnapea Gérald Tremblay ja Quebec'i Gay Kommertskoja (CCGQ) president Pascal Lepine IGLCC asutamisel. Foto: CCGQ.

Kommentaare ei ole: