14 september 2006

Lesbi Alanis Morissette

Sellest oli siis veel vähe, et Nip/Tuck niigi oma aeg-ajalt ekraanilt läbivilksatava homotemaatikaga padukristlikke televaatajaid vihastab, nüüd võetakse ka järjest kõvemaid prominente ette. Uuel, praegu vändataval hooajal hakkab muusikataeva hiidtäht Alanis Morissette lesbit mängima ja seda vähemalt kolmes seerias. Sellest, et kogu seep on niikuinii ühe openly gay mehe poolt kirjutatud, ei maksa enam rääkidagi. Lõppude lõpuks, kes siis Ameerika filmitööstuses seda ei oleks? :)

4 kommentaari:

Trash ütles ...

Kes pigem ei oleks juut. Soovitan vaadata objektiivset dokumentaalfilmi teemast - Hollywoodism: Jews, Movies and the American Dream.
http://www.imdb.com/title/tt0141163/

ancientboy ütles ...

Nojah, sageli on nad veel neid mõlemit, st. juudist geid :)

Seda dokki ma pole küll veel näinud aga kiiresti tutvustusi sirvides jäi mulle mulje, et see kisub ikkagi ühe tubli juudi propagandafilmi poole. Mis ei pruugi tingimata alati ju negatiivne olla aga nt. "Paragraph 175" puhul oli see halvasti varjama vaevutud holocaustprop küll täiesti vastuvõetamatu.

Trash ütles ...

Holliwoodism oli minu jaoks küll vähemalt objektiivne ja pigem nüüdisajafilmides vohava sionistliku propaganda kriitika, kuigi samuti juutide tehtud 100%. Näitas juutide kaasatoodud ideid ja ellusuhtumist, mille nad tänu filmitööstusele muutsidki nn. ameerikalikuks elustiiliks. Arvukate kaadritega kujutatakse paljude tänapäeval normaalsena tunduvate klišheede teket kinofilmis.
Peatselt tellin ka dvd, kui nüüd taas see film meelde on tulnud. :)

Trash ütles ...

"Paragraph 175" lavastajate Celluloid Closetit olen näinud, meeldis väga ja oli ikka naljakas vaadata. Eriti see Spartacusest cut´itud koht "austrite eelistusest."