07 juuni 2008

Järjekordne tõend gay-maffiast Postimehes!!!

Hoolimata asjaolust, et Innokene ja Irjakene on ette võtnud vaevarikka ja juba ette teada kaotusega lõppeva ristiretke ühe teatud, rahvusvahelist imperialistlikku vaenu külvava ning ebatraditsioonilise suunitlusega seksiorgiaid propageeriva meediakontserni vastu, ei võta viimased ikkagi pöördeid maha ning irvitavad ausale töörahvale jultunult näkku. Lähen mina täna "Postimehe" arhiivist ühte iidvana Laevakompanii-teemalist uudist lugema ning kommentaarikasti kinnituskoodiks peaksin ma sisse toksima sellise jubeduse nagu alloleval pildil näha. Ko-hu-tav! Ma ei saanudki nüüd kommentaari kirjutada ju.
Homopropaganda Postimehes Ja kui veel mõelda, et üks tore ning ontlik ajakirjanikuonu, nimelt härra Pullerits, kes on korduvalt tõstatanud ja analüüsinud igasugu huvitavaid teemasid, ikka veel töötab pahaaimamatult sellises... dare I say it?... kohas. Brrr!

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Hõhõhõ, see on nagu intelligentsuse test 8D Kes suudab ja julgeb kinnituskoodi trükkida, see saab ka kommenteerida ^^

(Btw, peab märkima, et see esimene on pigem 6)

Ulmeguru ütles ...

Räme naer...

Ja kui veel vennad Tähismaad seda näeksid..?

ancientboy ütles ...

zenbonbon - mis nüüd sellesse väidetavasse numbrisse puutub, siis on kindlasti tegu Schibstedi advokaatide nõudmisel tehtud mööndusega, et pärast saaks auväärset kohut lollitada :)

ulmeguru - no just, ma ju nii püüan nimetet tublidele kodanikele abiks olla, sest rahvusvahelise terroriorganisatsiooni vastu saab ikka ju ainult ühendatud jõududega :D