01 juuli 2007

Kuidas alistada Eesti Kaitseväe vapraid sõjamehi

Võtsin kätte ja lugesin läbi kommentaarid Delfi seni viimase homo-teemalise artikli juures ja mind tabas ootamatu ning minu puhul haruldane selgusehetk. Kirjutab seal nimelt keegi kaaga (30.06.2007 20:17) niimoodi: "Sõjalukord. Pederastid peavad tulistama vastaseid, kes on valdavalt mehed ja võimalik, et ka pederastid. Sama, kui mina, normaalne mees, peaksin tulistama naisi. Väga raske oleks seda teha. Viskaksin püssi põõsasse ja lahkuksin."

Selge siis. Kenasti on ära sõnastatud enamike internetikommentaariumides räuskajate salajased mõtted. Kaitseväest (või olgu ka N.Armeest) on sellistele tegelastele külge jäänud vähemalt üks ülioluline arusaam: sõdu peetaksegi ju ainult selleks, et meestel oleks võimalus rohkem naistega seksida ning samaaegselt oma meessoost konkurente (kes kah naisi tahavad) mättasse lüüa, et kõige lõpptulemusena saaks nad veelgi rohkem naistega seksida. Igal ajal ja igas asendis. Lausa nõrkemiseni välja. Sest nende meeste elu maksimumprogramm vajab täitmist!

Niisiis on Eesti Vabariiki sõjalise jõuga ära võtta soovijad täiesti kogemata saanud jälile ühele meie suurimale sõjasaladusele. Vastastel tuleb lihtsalt palgata piisavalt palju erinevatele maitsetele vastavaid striptiisitare, saata need rinde eesliinile ja tõelised eesti möirapullidest mehed viskavadki püssid põõsasse ning londivad alandatutena ja kiimaselt valge lipuga vehkides otse sõjavangi. Muidugi salamisi lootes, et nende allaheitlikus saab tasutud suure orgiaga...

Issand kui jabur see maailm ikka on.

Kommentaare ei ole: