08 märts 2007

Kaks homoteemalist kirjanduslikku üritust

See jutt siin on nüüd tegelikult häbematu reklaam. Või kui kasutada sõnu martinhelmede repertuaarist, siis kohutav ja ühiskonda laastav homopropaganda. Nojah, misiganes...

Igatahes, enam-vähem paralleelselt on toimumas kaks kirjanduslikku üritust, esimest nimetab organiseerija Ivar Sild "Praidi vahekirjandusõhtuks" (teatavasti on ju juba kolmel aastal toimunud augustikuisel Pride'i nädalal alati üheks ettevõtmiseks olnud ka kirjandusõhtu) ning niipalju kui mina aru sain, on sinna oodatud eelkõige homoseksuaalsed autorid aga võimalik, et see ring on laiem. Näiteks homoteemalised luuletused, romaanid vms. Mulle teadaolevalt peaks nimetatud üritus toimuma aprillis või mais. Avalikust internetist ma ei suutnud praegu sellekohast täpsemat infot leida nii et huvi korral tasub täpsustusteks Ivariga kindlasti kontakteeruda.

Teine ettevõtmine, mis täna välja kuulutati, kestab tänasest alates vaid nädal aega ning tegemist on kirjandusliku üritusega "GayTale 2007". Alljärgnevalt ka ülalpool lingitud tekst Titanicboy kodulehelt:

Kirjanduslik üritus "GayTale 2007"

Vahemikus 08 - 15 märts toimub esimest korda grupi Jututoa vabatahtlike poolt organiseeritud kirjanduslik loomeüritus "GayTale 2007", mille eesmärgiks on koguda ja avaldada vabatahtlike poolt kirjutatud gei-teemalist omaloomingut.

Üritusest osavõtu tingimused:

  • Lugu peab olema omalooming ning varem avalikes allikates mitte ilmunud.

  • Pole mingit piirangut loo või jutu sisule, peale selle, et see peab seostuma gei-temaatikaga.

  • Lugu tähendab rohkemat kui kaks lauset...

  • Lugu tuleb levinud vormingus (eml, txt, doc jne) saata hiljemalt 15. märtsiks aadressile gaytale@titanicboy.pri.ee või support@titanicboy.pri.ee
    Kõik saadetud lood avaldatakse saidil peale ürituse lõppu koos kommentaarivõimalustega, kui autor ei soovi teisiti.
    Toimetus jätab endale õiguse lugusid minimaalselt toimetada, a la karjuvaid kirjavigu parandada.

    Tule osalema!

    Niisiis, mu daamid ja härrad, loodetavasti saab mõlemast üritusest osavõtmine olema rahvarohke ja edukas!

    Kommentaare ei ole: