16 jaanuar 2007

Marillion ja nende tasuta CD "Crash course"

Seoses asjaoluga, et 9. aprillil ilmub Marillion'ilt nende 14. stuudioalbum "Somewhere else" ning et tegu on endiselt kõrgvormis ja ülimalt huvitavate muusikutega, siis on mul hea meel teatada, et ikka veel on jõus ka nende lahke pakkumine tasuta CD saamiseks.

Täpsemini siis lubavad nad saata kõigile neile, kes pole nende uuemate tegemistega kursis, tasuta CD (jah, täiesti tasuta, isegi postikulud maksavad nemad), kus peal läbilõikeline valik nende viimase 18 aasta loomingust, sealhulgas sisaldab praegune, järjekorras juba neljas versioon ka nende laulu "Estonia" (pärit 1997. aasta albumilt "This strange engine") ning 2004. aasta aprillis ilmunud ja üllatuslikult Suurbritannia tantsumuusika (!!!) TOP 30-sse jõudnud singlilugu "You're gone". Viimane siis pärineb nende seni viimaselt, originaalis duubeliplaadina ilmunud albumilt "Marbles".

Tasuta plaadi saamisel kehtivad küll mõned pisukesed piirangud ja tingimused, neist lähemalt loe aga Marillioni kodulehelt: "Crash course - an introduction to Marillion" CD

Kui see praegune lugude valik tundub ahvatlev, siis tasub selle tellimisega ka kiirustada, sest usutavasti tuleb peale uue albumi ilmumist ka sellest kogumikust taaskord uus versioon.

Kommentaare ei ole: