09 jaanuar 2007

Alasti Lions Club

Tänapäeva dekadentlikus maailmas on vist tõesti kõik võimalik. Küll avavad kristlikud jumalasulased seksikiriku ning teevad tihedat koostööd pornotootjatega, küll on kohalikel keskparteilastel valimisplakatite pildistamisega nii kiireks läinud, et isegi nägusid ei jõutud pesta. Täna avastasin (kaasa lahkel vahendusel), et veel üks mõistlikkuse bastion on langenud.

Plaistow (New Hampshire, USA) Lions Club koondab endas peaaegu samasuguseid lions'eid nagu ükskõik milline teine neist neljakümne viiest tuhandest klubist üle maailma. Peaaegu, sest nende teiste klubide liikmed ei ole riideid seljast heitnud ega lasknud endast teha klantspaberil aktifotodega seinakalendrit. Plaistow' mehed aga just seda tegid, tekitades sellega Ameerikas parasjagu furoori ning takkapihta on nad seda väidetavalt müünud ka üle igasuguste ootuste hästi.

Niisiis, kellel tänavuseks aastaks seinalt kalender veel puudub ning enam-vähem sündsalt paljaste meeste pildid selleks sobivad, siis nende enda kodulehelt peaks seda endiselt 19 dollari eest osta saama. Kindlasti sobiks see ka kingituseks näiteks vanaemale, sest fotograafi objektiivi ette jäänud meeste vanus ulatub 76. eluaastani välja. Ja veel üks hea asi selle loo juures on see, et ostuga toetaksite heategevust, sest kõik kalendri tulud, nagu Lions'ite kogutud raha üldse, läheb erinevate abivajajate vahel jagamisele. ;)

Tõtt-öelda olen ma ju igasuguseid sedalaadi meesaktidega kalendreid näinud, küll sportlaste, sõdurite, päästetöötajate, raamatukoguhoidjate ja tont teab kellega veel. Ometi peab ütlema, et Lions'i mehed on ses vallas uus tase. Järgmiseks aastaks ootaks ka eesti lõvidelt julget pealehakkamist.

Kommentaare ei ole: