18 august 2006

ERL

Veel üks liikumine on nüüd siis avaldanud oma ametliku seisukoha homoseksualismist.

"ERL tahab kujuneda avatuks rahvaliikumiseks ja demokraatlikuks väljundiks võimalikult paljudele inimestele.

Inimesed meie ümber on kõik erinevad- ERL tunnistab inimese õigust määratledada ennast ise ja austab eraelu püha puutumatust.

Loomulikult jääb igale liikmele õigus reserveerida oma isiklik arvamus igas arutatavas küsimuses ning seegi õigus ja vabadus on samuti puutumatu.

Kuna ERL seisab meie rahva püsimajäämise ja edasimineku eest, siis toetab liikumine tradistioonilist heteroseksuaalset perekonna koosseisu, milles lapsel on õigus nii emale kui isale."


Arvestades, et selle liikumisega on seotud ka oma tugeva homovastasusega silma paistnud persoone, siis ollakse esialgu sõnades suhteliselt ettevaatlikud ja tolerantsed. Seda on muidugi rõõm tõdeda. Samuti on hea meel lugeda, et nad sööstavad sama innukalt nagu nad Pride'i vastu võitlevad, ka välja juurima Eestis nii levinud üksikvanemate laste (ning ka vanavanemate-tädide-jne poolt kasvatatavate laste) probleemi. Arvatavasti saab lahenduseks riiklik otsus, millega hakatakse varsti üksikvanemaid sunniviisiliselt paari panema. Võimalik koguni, et umbes samade printsiipide järgi nagu seitsme kümnendi eest Saksamaal inimeste seas tõuaretust tehti.

1 kommentaar:

arein ütles ...

Et see nüüd siis väga optimistlik ei tunduks.

Kuulu järgi sai üks hetero seal aktiivse diskuteerimise eest bänni

http://www.rahvuslikliikumine.ee/foorum/viewtopic.php?t=772