15 august 2006

Pride korraldajate palve


Seoses rünnakutega laupäevasel marsil ning nende võimalikult hea dokumenteerimisega palume kõikide inimeste abi järgnevas:

Kel õnnestus mistahes ohtlikust situatsioonist marsil teha pilt, video, vms, PALUN INFORMEERIGE SELLEST PRIDE KORRALDUSTIIMI (lisette@meaculpa.ee)!

Kuna suuremad pahategijad ning vägivallatsejad sai politsei kätte ning on reaalsed alused kriminaalmenetlusteks, siis vajame võimalikult palju erinevat tõestusmaterjali, just seepärast võib Sinu pilt olla suureks abiks ning kindlustada, et ründajad ka karistatud saavad!

Lisaks tuletame kõigile meelde ning paneme südamele, et juhul, kui Teid rünnati marsi ajal füüsiliselt, on äärmiselt oluline esitada võimalusel politseile ka sellekohane avaldus. Ka see on üks kindel viis tagamaks ründajatele õiglased karistused. Nii kaua, kui ei ole avaldusi, ongi JOKK ehk Juriidiliselt On Kõik Korrektne ja "marss möödus rahulikult".

Kui Teil on küsimusi seoses politseile avalduse esitamisega või foto- ja videomaterjaliga, siis olete lahkesti oodatud ühendust võtma Lisette Kampuse (lisette@diversity.ee, +372 59 025 497) või Kristi Jüristoga (kristi@meaculpa.ee).

Eesti Vabariigis kehtib seadus, ja meid laupäeval rünnanud inimesed eksisid seaduse vastu. Aita meil Sind kaitsta!



Oled teretulnud edastama seda teadet ka oma sõpradele!

Kommentaare ei ole: