13 jaanuar 2009

On ikka eriti koomiline...

...kui elupõline homokutsikas võtab kätte ja hakkab peavoolumeedias (et mitte öelda Metsikust Läänest siiamaile imporditud ajakirjas) valjuhäälselt noorte naiste kehaehitust, riietumisharjumusi ning käimismaneere kritiseerima.

Ahjaa, see, et ta juhtumisi populaarsesse telesaatesse sokutati ning sellega lokaalselt tuntud staarikeseks sai, annab talle kindlasti mitmeid privileege. Ma arvangi, et tal oleks tegelikult tagumine aeg memuaare kirjutama hakata, sest kui ta neid enne Liis Lassi omi turule ei paiska, siis ei ole teda ju olemaski ning lootus ka sealtkaudu miljonit teenida haihtub kaduvväikeseks.

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tere,

sattusin Su blogi lugema. Tahaksin öelda, et kogemata, tegelikult aga sõbra soovitusel. Tal oli põhim õigus - päris väärt lugemine.

See sissekanne aga jätab mulje, et ainult siseringile mõeldud? Lingid ehk millelegi või annad vihje, kellest juttu on?

Eriti tänulik oleksin, kui Taevas küll... loosse ka lingi Perekooli foorumisse üles seaksid, tean juba üht inimest, kelle tuju see info heaks teha võiks ;)

ancientboy ütles ...

Tere! Eelmise postituse lingid on praeguseks paigatud, nüüd on viited olemas nii Wild'i blogisse kui ka Perekooli teema juurde. Tänud mu apsakale tähelepanu juhtimast!

Käesolev porisemine nüüd spetsiaalselt siseringi jaoks ei ole, sellekohane teemaarendus jõudis hiljuti ühe tuntud kokteiliga sama nime kandvast ajakirjast ka näiteks meie kollase veebimeedia lipulaeva lehtedele. Nime ei hakka puhtalt kiusu pärast kirja panema, pealegi on neid vihjeid nüüdseks juba niigi rohkem kui küll. :)

Anonüümne ütles ...

Perekool oli...hariv ;)

Tänan täiendustöö / linkimise eest.

Sinu Talendi Austaja ;)

ancientboy ütles ...

Muig @ allkiri. :)

Trash ütles ...

Fännklubi hakkab tekkima, järgmine aasta juba lugejatekamba suvepäevad.

ancientboy ütles ...

Hehee. Kui keegi neid korraldada viitsiks, siis ma võiks ju neid suvepäevi oma kohalolekuga hetkeks isegi vääristada. :D

Muide, täiesti reaalne "ancientboy fanclub" oli olemas umbes 9 aastat tagasi, siis põhines see mu toonase ingliskeelse saidi lugejatel ja neil olid isegi oma spetsiaalsed T-särgid olemas. Sellised tibukollased, rinnal suur kiri "ancientboy fanclub" ja selle all väiksem tsitaat Oscar Wilde'lt: "I resist everything, except temptation." Kirjašriftid olid samad ja kujundus sarnane kui mu toonasel kodukal. Ning hoolimata mitmetest lubadustest mulle endale seda särki lõpuks ei jagunudki. :)