11 aprill 2008

Kuduv, küpsetav ja keetev telefon?

See oli umbes-täpselt kaks ja pool aastat tagasi kui ma viimati telefoni välja vahetasin ja suundumus oli tegelikult siis juba ammu olemas. Nimelt selline suundumus, et helistamiseks mõeldud abivahendile topiti sisse kõikvõimalikke lisasid. Ja nagu tänane päev tõestas, on praegu praktiliselt võimatu kiiresti leida telefoni, mis oleks helistamiseks. Ning ehk ka veel SMS-ide saatmiseks. Ma hästi ei mõista, miks ma pean ostma telefonikujulise ja -nimelise riistapuu, mis lisaks ka koob, keedab ja küpsetab? Seda enam, et kõike natuke tegev vidin ei tee mitte midagi korralikult. Lõppude lõpuks on fotode tegemiseks fotoaparaat, interneti jaoks arvuti (ma ei viitsiks niikuinii veebi läbi mobla lukuaugu-suuruse ekraani piiluda), taskumuusikamasinana töötab ideaalselt iPod ja tõesti, kui mul muffineid vaja peaks olema, siis ma küpsetan neid ise või alustan selleteemalisi läbirääkimisi Muffinman'iga.

edit: Ah et mis telefon? Aastatepikkuse Ericsson'i patrioodina sai selleks W660i. Eelmine, T290i, hakkas möödunud nädal Konstantinoopolis veidralt käituma ja taskus end ise lahti lukustades ning omaloominguliselt välja helistades mulle arvet tegema. Lisaks oli selle aku kah juba mitu kuud niikuinii üpris kehvapoolne.

2 kommentaari:

Rents ütles ...

Muusikast ma saaksin täitsa aru, kui mälumahtu oleks vähemalt 2 giga või üle selle, oleks see täitsa asjalik (mulle meeldiks, kui kahe kvaliteetse vidina asemel ainult ühele taskus ruumi peaksin leidma), aga miks, vabandage väga, täielikku sitta sinna kaasa toppida, jääb ka mulle täiesti arusaamatuks. Selge on see, et telefonifotokas ei tee eriti hea kvaliteediga pilte, mõnel mudelil ei saa neid pilte isegi arvutisse tõmmata - no mille kuradi jaoks mul neid siis üldse vaja on??? Diktofon on minule kooli seisukohalt oluline, aga miks tavainimesele seda vaja peaks minema - arvestades seda, et ilma loata kõne lindistamine on Eestis keelatud - on jälle vastuseta küsimus. jne jne jne

ancientboy ütles ...

No ma ei tea, 2 giga mälu saaks ju kaardiga rahulikult sinna vist sisse toppida (ma ei tea kui suuri neid MicroXD-sid parajasti tehaksegi) aga minu puhul jääb sellestki selgelt väheks. Ka suuremahulist iPodi kaasas tassides on alati probleem selles, et kohe mitte midagi normaalset pole kuulata ning et just see plaat, mida praegu kuulaks, ei mahtunud pleieri kõvakettale ära. :)

Õieti olen ma viimase paari päevaga selle uue telefoni peale juba päris mitu korda vihastanud ja kui seda veel paar korda juhtub, siis võin ma isegi kätte võtta ning kirjutada kõike, mida ma sest värgist arvan.