06 jaanuar 2007

ESTER

Ma olen juba ammu kõigile, kes kuulata viitsivad, naernud, et mulle peaks kehtestama estrikeelu. Ehk siis praktiliselt alati kui ma midagi raamatute andmebaasi ESTER'isse otsima lähen, siis ma sealt ka mingi jama leian.Küll on ühest autorist saanud mitu või mõni raamat lihtsalt kadunud. Huvitav, kas kunagi ka selline päev koidab kui seal asjad nii enam-vähem korras hakkavad olema? Tänaseks saagiks oli siis üks ja sama autor, keda andmebaas presenteeris kahe erineva kirjaneitsina.

2 kommentaari:

Unknown ütles ...

tartu ester.utlib.ee on ses suhtes mõnusam, sest siin teevad kaks peamist raamatukogu tihedalt koostööd ning paralleelpealkirju on vähem.. kuna tegu on ikkagi tarkvaraga, siis annan neile andeks, kui kuskil ei näita ühel hetkel enam mulle vajalikku infi.. sest nt sinu blogis ei näe ma hetkel pilte :P

ancientboy ütles ...

Ma pole eriti kunagi aru saanud sellisest ehteestlaslikust kadedusest (mida varjatakse vist küll serverivõimsuse puudujäägi taha :) ), mis ei lase neid andmebaase ühendada (ja ühendamise käigus muidugi ka parandada) ning niimoodi tekitada üks ja ühtne, kogu Eesti raamatuid hõlmav infokeskus.

Mis mu blogi piltidesse puutub, siis tõesti, eile õhtul oli mu serverit haldaval firmal oma välisühendusega probleeme (millest tulenevalt olid nähtavad vaid bloggeri serveris asuvad mõned üksikud pildid), praeguseks on kõik jälle OK. :)