09 jaanuar 2007

Homoseksuaalsust põhjustab soja!

Jim Rutz, üks lugematutest Ameerika Ühendriikide usutegelastest, on võtnud ette tõsise ristisõja sojaoa vastu. Tänaseks on ta kirjutanud juba viis (ning "more to come") tulihingelist artiklit sojaubade kahjulikkusest, tuues lugematuid näiteid ja viiteid. Ta kirjutised ilmuvad tugeva kristliku taustaga uudissaidil www.WorldNetDaily.com, sealsamas on muide oma kolumniveerg ka kunagisel märulistaaril Chuck Norris'el. Viimane pole küll end seni homosoja teemadega vaevanud.

Tunnistan ausalt, et ma ei ole viitsinud kõiki Rutz'i poolt viidatud uuringutulemusi läbi vaadata, see pole ka tegelikult oluline. Lähiajalugu on näidanud, et praktiliselt iga väite tõestamiseks on võimalik leida mõni "uurimus" ja kui tõsiseltvõetavat pole olemas, siis, nagu Rutz isegi möönab, otsitakse üles "one small study" ja sealt saab soovitud tulemused ikka kätte. See, et samal ajal ignoreeritakse mitmeid teisi, vastupidise tulemusega uurimusi, pole ju enam oluline.

Eriti naljakaks teeb selle loo aga üks teine nüanss. Oma sojamaterdamisega on padukristlased Rutz'i eestvedamisel läinud nii hoogu, et on sootuks unustanud oma varasemad seisukohad homoseksuaalsuse leviku koha pealt. Kui tavaliselt on nende jaoks Kinsey uuringute tulemusena saadud tulemus, et ca 10% inimkonnast on homoseksuaalsed, kohutav ja räpane ülepaisutatud vale ning et õige number on maksimaalselt paar protsenti, siis nüüd teatavad kristlased Rutz'i suu läbi rõõmsalt, et uuringute tulemusena olevat teatavaks saanud, et ainuüksi sojaoa tarvitamine on põhjustanud eksklusiivset homoseksuaalsust 20.3 (!) protsendil (võrreldes kontrollgrupi 7,5 protsendiga) ja biseksuaalsust 15.5 protsendil noortest meestest...

Naljakas on ka see, et Stonewall'ist möödunud aastate jooksul, mil LGBT-rahva eneseteadvus on tõusnud, mil inimesed tunnistavad endale ja teistele oma seksuaalset orientatsiooni ning ei tee sellest enam probleemi, jääb mõnel Rutz'i-sugusel arusaamatuks, kust ikkagi see homode ja lesbide mass nüüd äkki pärit on. Ja parimate nõukaaegsete traditsioonide vaimus asuti otsima ohtlikku välisvaenlast ning ennäe! see leitigi. Salakavalaks diversandiks on kahtlemata soja, mis vaid mõnekümne aastaga on "teinud ameerika mehed naiselikumaks, vähendanud spermatosoidide arvu seemnevedelikus poole võrra, lühendanud nende peenise pikkust ning viinud selleni, et üks igast 125-st poisist on peenise väärarenguga ning kahtlemata eriti aldis homoseksuaalsele eluviisile". Need olid vaid viis väidet Rutz'i kirjutistest.

Nüüd ma siis istun siin ja mõtlen, et kas peaks igaks juhuks kohe kapist sojakastme (tofut mul lihtsalt hetkel pole) välja viskama või võib sellega veel natuke oodata, kaotada pole nagu niikuinii enam midagi. Samuti ajab mind natuke hämmingusse, et mismoodi küll need kavalad pilusilmsed ärimehed sügaval stagnaajal siin provintsis seda sojauba kõikvõimalikesse toiduainetesse suutsid sokutada? Kust muidu ikka Eestisse äkki niipalju gay'sid tuli? Ja siis on Rutz'i järelduste valguses mulle selgeks saanud ka see, et jutud aasia riikide kohutavast rahvaarvust on üks lihtlabane vale, sest nemad, kes nad päevast päeva sojatooteid tarbivad, pole lihtsalt võimelised lapsi saama. Homod ju ei paljune.

Aga mis sellesse "peenise väärarengusse" puutub, siis äkki piisaks lihtsalt sellest, et Meerikamaa kirurgihakatised ükskord ometi lõpetaksid vastsündinud poiste riistade nüsimise?

1 kommentaar:

Trash ütles ...

Just vaatasin hiljuti dokki kus näidati brasiilia odava soja tootmise põhjustatud vihmametsade hävingut ja vaesema farmerkonna nälga. Paistab nüüd, et soja on kõige halva põhjustajaks maailmas. Ei tea, mina süüdistan ikka juute edasi, nemad hoopis leiutasid homoseksualismi ja määravad soja tootmiseks soodsaid impordi expordi makse. : )