11 august 2007

The Simpsons movie (Simpsonite film) (2007)

The Simpsons movie (Simpsonite film)
Lavastaja: David Silverman
2007
http://imdb.com/title/tt0462538/
http://www.forumcinemas.ee/movie/33246


üks paljudest filmiplakatitest "Uskumatu on saanud tõeks. Äsja oma 20ndat sünnipäeva tähistanud maailmakuulus Simpsonite perekond saabub esimest korda suurele kinoekraanile. Seekord peavad Springfieldi linnakeses elav kirju seltskond seisma silmitsi suuremat sorti katastroofiga, mille on käima lükanud ei keegi muu, kui üle kõige sõõrikutest lugu pidav Homer.

Nüüd peab mees, kes varem on harjunud üksnes sohval lebama ja Moe kõrtsis õlut kulistama, end tõsiselt kätte võtma, et ära hoida kõiki linnaelanikke ähvardav katastroof ja päästa ka oma perekond.
"



Kui ma viimaste nädalate jooksul olen siit-sealt blogidest lugenud põgusaid arvustusi perekonna Kollase filmile, siis lausa kargas silma, kuidas filmist rääkimise asemel kipub jutulõng veerema hoopis muudele teemadele. Nagu näiteks teiste kinokülastajate käitumine, paugumaisi tuutu kahetsusväärselt väike mahutavus, säästupelmeenide eelis suitsuvorsti ees või midagi veelgi põnevamat.

Ja tõesti, olles nüüd kauaoodatud kaunikese ka ise ära näinud, olen täpselt samasuguse lõhkise küna ees. Et film või? Noh, materjali oli seal ehk ühe pikaks venitatud topeltseeria jagu aga miks seda pidi pea poolteist tundi vaatama, on arusaamatu. Ei, film iseenesest polnud ju paha aga see oli täpselt selline, et vaatad ära, itsitad paari kohustusliku koha peal ja kaks tundi hiljem ei tule enam meeldegi, et sai just viimas(t)e aasta(te) üht suurimat hype'i vaadatud.

4/10

Homer Simpson ja Cerne Abbas'i Hiiglane

Kommentaare ei ole: