05 veebruar 2007

Marillion. Somewhere else.

Marillion - Somewhere else Juba kümmekond päeva on võimalik teha tellimus Marillion'i uuele, järjekorras neljateistkümnendale stuudioalbumile "Somewhere else", mis ilmub 9. aprillil 2007. Ja juba 26. märtsil tuleb välja esimene singel "See it like a baby", selle kinnitatud tracklist hetkel veel puudub aga jääb loota, et ehk panevad mehed sinna peale nimiloo ikkagi ka mõne albumist "üle jäänud" loo peale, kuuldavasti neil seda tagavara veidike on :) Olgu siinkohal ka meenutatud, et eelmiselt albumilt pärit "You're gone" jõudis kahe aasta eest kõigi asjaosaliste shokiks Suurbritannias tantsusinglite edetabeli 21. kohale.

Albumi "Somewhere else" lood on aga muidugi juba teada:

1. The other half
2. See it like a baby
3. Thank you, whoever you are
4. Most toys
5. Somewhere else
6. Voice from the past
7. No such thing
8. The wound
9. The last century for man
10. Faith


Erinevalt eelmistest kordadest on tänavu eeltellimuse vormistajaks mitte bändi enda firma vaid hoopis Townsend Records. Ja nagu tavaks saanud, on ka seekord ettetellijatele väike boonus, nimelt tuleb varakult tellitud albumi kallima versiooniga kaasa eksklusiivne DVD, kus peal video kolme lauluga uuelt plaadilt, mida Marillion mängis hiljuti toimunud Marillion Weekend 2007'l. Samuti on saadaval ka "tavaline" CD, ilma boonuskettata.

DVD on multiregionaalne (0-regioon) ja NTSC värvisüsteemis. Komplekti (CD+DVD) hind on £11.99 (ainult CD ilma DVD-ta maksab £9.99), Eestisse lisandub saatekulu £2.00.

Kommentaare ei ole: