01 veebruar 2007

Areen on homodes pettunud

Tänane Eesti Ekspress kirjutab oma Areeni lehekülgedel, rubriigis 25 rida niimoodi:
---
Areen on homodes pettunud :(

Gay-klubi Angel valis "Aasta meediaväljaandeks 2006 (
gay temaatika kajastamisel)" ajalehe Postimees, sest: "Postimees on ajaleht, kes kõige objektiivsemalt ja meie jaoks enim kajastanud gei temaatikat pressis."

Kui välja arvata Postimehe seltskonnakülgedel avaldatud kõmujanulised fotoreportaazhid Angeli pidudest ja muusikalide aftekatest, iseloomustab selle ajalehe senist sättumust seksuaalvähemuste elu kajastamisel põhiliselt vanemtoimetaja Priit Pulleritsi printsipiaalne homofoobia. Alles 20. detsembril võisime tema artiklist lugeda, et "Geiklubi Angel kohe ei saa jätta oma nina kõikjale toppimata. Sügisel hakkas ta justkui korraldama liiklust, jagades noortele poistele oma logoga helkureid. Nüüd sekkub koguni riigiasjadesse, soovitades sotsiaalministeeriumil alustada kohtuteed Koit Pikaro vastu."

Tunneme Postimehe õnne üle siirast kadedust. Meil on veel, mille poole püüelda. Eelmisel aastal pidime tagasihoidlikult rahulduma Mark "Shopping & fucking" Ravenhilli, Pierre & Gilles'i, Ivar Silla, Tõnu Õnnepalu mahukate käsitluste ning homoloojatega seotud kultuuriuudiste järjekindla avaldamisega. Jätkuvalt taunib Areen märtsultsilikke homoviha puhanguid ning on kandnud aastaid stoiliselt homopropagandisti okaskrooni. Margus Punab, Tartu Ülikooli kliinikumi androloogiakeskuse meestearst, söandab nimetada nädalalehte Eesti Ekspress rõhutatult homofiilseks väljaandeks, vahendab Pullerits (14.11.2006).

Kuidas küll meie teeneid ja kannatusi ei märgata!? :(

Siim Nestor, Harry Liivrand, Veiko Märka, Margit Tõnson, Karin Paulus, Kalev Kesküla

---
Ancientboy arvab millegipärast, et end Eesti gay community esindajaks pidavalt Angelilt sellele kriitikale mingit konstruktiivset kommentaari ei järgne, sest suurem osa aurust läheb kollases meedias klubi ja Anu Saagimi vahelise suhte hetkeseisu kirjeldamisele mõlema osapoole promomise eesmärgil...

Kommentaare ei ole: