30 jaanuar 2008

Ei, ma ei ole Jaanus Saksing...

... hoolimata sellest:

ancientboy (24/01/2008): Homode õigusest lapsendada.
Jaanus Saksing (30/01/2008): Homodel ei ole aega oodata.

Muidugi, et kristalselt aus olla, siis Jaanus küsis minult, et kas ta tohiks mõnda mõtet mu blogipostist oma plaanitavas kirjutises kasutada ja loomulikult ma lubasin, naerdes veel, et mõtted ei käi isegi autorikaitse alla. See, et mõne mõtte kasutamisest sai peaaegu terve teksti (mis loomulikult juba on autorikaitse subjekt) sõna-sõnaline kopeerimine, oli igatahes uudne lähenemine. Noh, vähemalt sai ta oma lugejakirja kiiresti valmis kirjutatud.

Nii et jah, nii suur Jaanuse fänn ma ei ole, et ma nimevahetuse keerulise epopöa ette oleksin võtnud, et ikka rohkem oma iidoliga sarnaneda. :D

(Kaasa arvas mul hommikul, et tõenäoliselt on mind lihtsalt tabanud isiksuse kahestumise eriti keeruline vorm ja et ma peaksin edaspidi oma skisofreeniahoogusid ehk üritama Tohtrihärra nõuannete ning medikamentoorsete vahenditega kontrolli all hoida. :) )

2 kommentaari:

Lisette ütles ...

Aga, Ancient, tegemist on siis komplimendiga meile... :)
Tsiteeritakse, näe!

ancientboy ütles ...

Loomulikult! Ja et repetitio mater studiorum est ning muu selline, siis ei ole mul tegelikult sellise "tsiteerimise" vastu isegi midagi, pigem on olukord koomiline. :)