06 september 2007

Must ja valge koer on Tinky-Winky'ga mestis!

Loen siin tasapisi tagantjärgi vahepeal produtseeritud kirjatükke ja leidsin Punase Hanrahani blogist kellegi mureliku televaataja kirja, mille viimane oli saatnud AK toimetusele:

“Meile kõigile teadaolevalt on Eesti Televisiooni puhul tegemist maksumaksja raha eest finantseeritava avalik-õigusliku ringhäälinguga.

23.08.07. a., kell 17.50 transleeriti Tšehhi TV-s toodetud joonisfilimi “Must ja Valge koer”: Kuna tegemist on oma sihtgrupina lastele suunatud tootega, ei tohiks see endas peita varjatud agitatsiooni omasooiharusele, ega rõhutada pehmeid väärtusi, millise propaganda regulaarne jälgimine põhjustab lastele kestvaid hingelisi traumasid.

Kuidas teisiti vaadata faktile, kui kaks silmnähtavalt maskuliinselt kikilipsustatud isast koera elavad juba pikemat aega ühisel pinnal?

Lisaks olid nimetatud seerias usaldatud eelpooltoodud vastavate kogemusteta isendite eestkoste alla ilmselgelt alaealised liigikaaslased? Kas on õige näilise pereidülli ja hoolivuse maski all edastada hoolikalt sisse kodeeritud üleskutset verifitseerida omasooliste paaride poolt tõstatatud soovi, õigusele adopteerida ning propageerida nn. partnerluslepingu võrdsustamist traditsiooniliste abieludega?

Täiesti selgusetuks jäi kuskohast nad üldse need kutsikad said? Aga samuti, kuhu nad kadusid? On absoluutselt ilmne, et sellise filmi sisseostmise ja eetrisse mineku puhul on tegemist homoaktivistide töö viljadega, ning on alust kahtlustada Lisette Kampuse või Keskerakonnaga lähedalt seotud, klubi “Angel” omaniku Peeter Rebase ja teiste “paraadi” korraldajate tellimustööd.

Lisaks toretsevad mõlemad macholiku imidžiga koera järjepidevalt niigi ahistatu ja alatoidetud varese kallal.

Kuna taoliste multifilmide jätkuva näitamisega laostatakse noorte moraalset kõlblust ning tegemist on kisendava kuriteoga alaealiste seksuaalse enesemääratlemise õiguse kallal, nõuan koheselt antud seriaali programmist kõrvaldamist ning avalikku vabandamist (sh. kirjalikku). Vastasel korral olen sunnitud pöörduma selleks spetsiaalselt ellu kutsutud organite poole vastava menetluse alustamiseks KarS 152 järgi kvalifitseeritava kuriteo toimepanemises.”

Kommentaare ei ole: