08 september 2006

WTF

Jumal hoidku! Eestimaad, meid kõiki ja nii edasi. See verbaalne okse mida Reiljani Villu suust välja ajab, on nüüd küll juba üle igasuguste piiride läinud. Ehk parafraseerides üht anonüümseks jääda soovivat välisministeeriumi töötajat: "Kui mul enne oli temast veel mingisugunegi (ja üsna halb) arvamus, siis nüüd ei ole mul tast enam üldse mingit arvamust."

Villu Reiljan intervjuus "Postimehele": "Ühiskonna ühendajana on Rüütel teinud tööd, mida Lennart Meri ei olnud iial võimeline tegema ja Ilvesel pole lootustki."

WTF? Mis kuradi ühiskonna ühendaja see Villukese käpiknukk, kellele veel suhteliselt hiljuti "ei tulnud pähegi" iseseisvunud Eestit "sotsialistlikult arenguteelt kõrvale kallutada" (allikas: hästi peidus olnud videokaadrid Moskvast), veel on???

Tegelikult peaks sobilike kandidaatide puudusel järgmiseks perioodiks presidendi koha üldse vakantseks jätma. Sellest ei juhtuks siin täielises ja rippuvas aktsiaseltsis "Eesti Vabariik" mitte midagi, enamus nimetet firmale kuuluvaid orje ei paneks ühe deklaratiivse riigionukese puudumist isegi tähele.

2 kommentaari:

Olev ütles ...

mulle oli see videolõik tuttav, 1988 novembris olid Rüütel ja Savisaar mõlemad sotsialistliku isemajandava Eesti eest võitlejad

ancientboy ütles ...

Nojah, kuigi IME lood tulevad muidugi tuttavad ette, siis ometi ma ei mäleta, et ma oleks nimetatud videolõiku näinud... :) Aga eks see või johtuda ka ajadistantsist ning veel rohkemgi ehk ametliku propagandamasina poolt kanoniseeritud võimsast kuvandist mis on teised pildid mälus lihtsalt üle kirjutanud. Heroiline ning uhke Püha Arnold seismas Gorbatšovi juures koolipoisilikult nurgas, selg sirge ja lokid lehvimas, ise ennastsalgavalt Eesti iseseisvumise eest võitlemas... Päh!