01 märts 2008

Kaks kaarti

2 postkaarti Tänane postituvi tõi korraga kaks postkaarti. Mõlemad saadetud ühest ja samast kohast ühe ja sama inimese poolt. Ainult et nende postitamiste vahe oli praktiliselt nädal. Samas, ega mul kahju pole, et postitöötajad kusagil kümme päeva kaardi pealt paljast poissi piilusid. Bel Ami modelli varustus ei näidanud pildilt vaadates küll mingeid kulumisemärke välja. :)

Teisel (st. fotol esimesel) kaardil on fragment hiljutisest kurikuulsast Tartu Kaubamaja ärakeelatud vaateakna kujundusest, kus stiliseeritud Eros valmistub kommipritsiga taevast maa poole magusasadu vallandama. Eks kardeti, et Gräzin ja eriti militaarhullust Riisalu võivad pireke solvunud olla, et neil relvamoodi asjaga mängida ei lastud (samas, kas keegi on iialgi näinud teletupse vägivaldses aktsioonis?) ning takkapihta oleks nad ka neist paugukommidest ilma jäänud. Riigikogulased (OK, enamus neist) on ju küll nihverdamise maailmameistrid aga vahel võib sellest ikkagi väheks jääda. Nagu ka seekord.

2 kommentaari:

Trash ütles ...

Kaartidest niipalju, et pool aastat tagasi pidin Kristiine keskusest otsima õnnitluskaarti mida oleks paslik saata kahele 40 aastasele gay mehele pulmade puhul. Peaaegu mission impossible, jooksin R-kioski valiku ja postipunkti stendide vahet edasi-tagasi aga lõpuks mingi veidra abstraktse käkerduse siiski leidsin.

ancientboy ütles ...

Eks ta niimoodi ongi. Mida meie suvalisest supermarketist ikka tahta kui isegi tuntud homomekades (Berliin, Amsterdam, Pariis jne) on üsna keeruline leida viisakaid (nt. kaks meest frakis vms) gei-teemalisi pulmakaarte. Tõsi, ega ka vähemviisakaid väga palju väljaspool sexshop'e või gay-raamatupoode ei näe. :)