26 märts 2008

Rattahoidja

Kvaliteetsete rataste hoidja Ühe mulle pidevalt oma saastameile ja tellisena paksu paberkataloogi saatva firma tänases saadetises hakkas silma suurepärane toode. Lõpuks ometi on olemas pikisilmi oodatud võimalus osta midagi oma kvaliteetse ratta hellitamiseks. Reklaam väidab, et sellesse hoidjasse on võimalik koguni maastikurattaid parkida. On lausa enneolematu kui kiiresti tootjad on aru saanud moodsa aja vajadustest ning oma kliente kuulda võtnud! Õnneks on tootjad mõistnud vihjeid ka oma sihtgrupi glamuuriihalusest ning kaasanud tooteprotsessi küll anonüümseks jääda soovivaid kuid sedavõrra rohkemgi tunnustatud disainereid (võimalik, et lausa sõltumatust Šveitsi instituudist) ning geniaalse konstruktorite ja kujundustiimi ennastsalgava koostöö tulemusena näeme me suisa uskumatult silmapaitavat tulemust: nimelt on "ratta sisse- ja väljasõitmise põrkekaitse punane"! No sellise iluduse eest pole ju 7625 krooni üldsegi palju. Ainsa tõrvatilgana rikub meepoti magusat sisu asjaolu, et pole võimalik tellida paigaldusega täisteenust ning nimetet suurepärane toode saabub pakituna mingisse labasesse kartongkarpi, kaasas kruvid ja kokkupanemisjuhend. No küsinud siis paar tuhandekest veel juurde, kindlasti oleks stiili hindavad tarbijad praegusest veelgi tänulikumad. Ja üleüldse, kust kuradi koha pealt peaksin ma veel kruvikeeraja leidma kui seda pakendis ei ole?

Huvitav kui palju on neid raha mittelugevaid tibisid kusagil firmade varustusosakondades, kes süüdimatult jõledate hindadega kataloogi ette tarivad ning siis oma meetriste võltsküüntega maadeldes sealt firmasse vajalikku ja mitte nii vajalikku kraami tellivad? Nojah, ega see nende raha pole, mida nad raiskavad.

Ahjaa, kellel kvaliteetset ratast pole, need võivad endale ka mittekvaliteetsete rataste jaoks hoidja soetada. Samas pikkuses versioon vaid 1999 krooni. Tõeline säästupakkumine, kas pole?
--
edit: Nagu mulle meelde tuletati, on ülalmainitud hinnad antud loomulikult ilma käibemaksuta ja 18 protsenti lisandub sellele ilule otsa. Ega siis meie eliitfirmad pole nagu mingid labased lennukompaniid, kes peavad tarbijale näitama lõpphinda koos kõigi maksudega.

Kommentaare ei ole: