18 oktoober 2007

Pühapäevaõhtune menüü

14. oktoobri õhtul toimunud ürituse menüü:

Tomati-mozzarella salat

Vana hea tomati-mozzarella-basiiliku salat maitsestatud röstsaia ja balsaamikukastmega.
Vein: Montes Classic Serie Chardonnay 2005


Röstitud pardirind karamelliseeritud sibula, Savoy kartuli ja suvikõrvitsarulliga
Röstitud pardirind karamelliseeritud sibula, Savoy kartuli ja suvikõrvitsarulliga
Vein: Michel Leon Riesling (loomulikult otse Alsace'st :) )


Juustukook ja marja coulis
Juustukook marja coulis'ga (mõningad persoonid sõid selle asemel küll hoopis tiramisu't)
Vein: Rothschild'i valge Mouton Cadet Bordeaux 2006

(Ma tean küll et see meie veinivalik on sageli ... eee ... veidi ebatraditsiooniline :) )

Kommentaare ei ole: