15 august 2007

Bob Allen - järjekordne konservatiivne kapihomo

Bob Allen Veidi aega tagasi jõudis avalikkuse ette järjekordne lugu briljantse pereelu võltsfassaadi taha peituvast tulihingelisest "konservatiivsete väärtuste" esindajast, kapihomost Bob Allen'ist. Florida osariigi vabariiklasest poliitik tegi juuli keskel "George Michael'it" ehk siis jäi ühes Titusville'i avalikus tualetis vahele erariides politseinikule raha ja oraalseksi pakkumisega. 48-aastane mees arreteeriti ning lasti vabaks alles pärast kautsjoni ära maksmist.

Salvestatud ülekuulamisel väitis abielus ja ühe tütre isa Allen, et teda meelitati seksiostu pakkuma. "Ma polnud seal kindlasti mitte selleks, et kellegagi seksida ja kindlasti polnud ma seal selleks, et seksi eest kellegile raha pakkuda," tsiteeris teda meedia. Tema sõnul olevat lugu olnud niimoodi, et "seal oli see üsna kogukas must kutt ja ümberringi pargis polnud samuti kedagi peale mustanahaliste meeste" ning Allen ütles, et ta kartis vägivalda.

Mehe kinnipidanud politsei jutt on natuke teine. Titusville'i ohvitser rääkis ajakirjandusele, et nad olid ümbruskonnas uurimas üht teist kuritegu kui nad märkasid ühte veidi kasimata välimusega meest kolm korda järjest pargis asuvasse avalikku tualetti sisenemast ning uuesti väljumast. Politsei otsustas asja uurima saata ohvitser Danny Kavanaugh.

Oma tunnistuses ütleb Kavanaugh, et ta kuivatas parajasti käsi kui Allen kiikas mitu korda ruumi sisse ning siis ühines Kavanaugh'ga. "See on avalik paik, kas pole?" tsiteeris politseinik Allen'it, kes seejärel pakkus ohvitserile välja, et "läheme üle silla, seal on rahulikum".

Kui Allen patrullautosse topiti, küsis ta tunnistuse kohaselt veel, et "kas sellest oleks abi", et ta on osariigi tipp-poliitik. Politsei vastus oli "Ei."

President Bushi parteisse kuuluv Bob Allen on varem korduvalt hakkama saanud geide ja lesbide õigusi piiravate seaduste läbisurumise katsetega, hääletades truu parteisõdurina vabariiklaste poliitilist joont mööda (näiteks 2001. aastal oli ta üks 21-st saadikust, kes toetas kuberner Jeb Bush'i sõda osariigis geidele laste adopteerimise keelustamise teemal) ning tänavu kevadel isegi spondeerides isiklikult vähemalt ühte diskrimineerivat seaduseelnõu.
---
(Jah, tõesti jääb vahel selline mulje, et vähemalt osa neist konservatiividest on ilmselgelt seestunud ning ei tea ise kah, et Saatan on nende üle võimust võtnud... /iroonia off)

Kommentaare ei ole: