28 juuni 2007

Gay-roll filmis garanteerib samuti tuntuse

Trash kirjutab enda juures kuidas skinhead'i-roll filmis tagab tuntuse. Seda nimekirja vaadates võiks muidugi sama hästi ka öelda, et oluline roll tuntuks saamisel on oma karjääri jooksul ka gay-tegelase mängimisel. Või äärmisel juhul tuleb osaleda gei-teemat sisaldavate liikuvate piltide ülesvõtmisel :)

Niisiis, Trash'i mainitud tegelased. Daniel Day-Lewis´e jõugujuhist kangelane on niikuinii gay aga samamoodi on telesarjas "Not necessarily the news" 1983. aastal geimeest mänginud Tim Roth (IMDB teda küll osalejana ei maini, mitmed muud allikad aga kinnitavad fakti), Gary Oldman on oma lõpututel reinkarneerumise teedel mänginud näiteks ka briti homost näitekirjanikku Joe Orton'it ("Prick up your ears", 1987), Russel Crowe säras ammu enne gladiaatorina tuntuks saamist geist poja Jeff'ina Austraaliast pärit südamlikus perekonnaloos "The sum of us" (1994) ja Roy Chutney on seni löönud kaasa vähemalt kahes homotemaatikaga flirtivas filmis: "Remember the titans" (2000) ja "The slaughter rule" (2002). Heh, isegi Joseph Gilgun on selles vallas käes valgeks saanud, osaledes 2005. aastal teleseriaali "Shameless" ühes episoodis.

Nojah, õigupoolest peaks siis Trashi ja minu nimekirju kõrvuti vaadates nentima, et tuntuse sepistamisel on ühevõrra olulised nii skinhead'i kui ka gay-temaatika :)

2 kommentaari:

Trash ütles ...

Russell Crowe mängis veel hiljemgi ühte gay´d, John Nash´i filmist A Beautiful Mind. Kuigi filmis tema bi-seksuaalsust ei mainita, tehti Nashist pajatavas dokumentaalfilmis sellest siiski juttu.

ancientboy ütles ...

Jep, nii see oli. Selle üle veel tookord irvitati, et no siis oleks ju võinud sama hästi ka Nashi hulluse ning miks mitte geniaalsusegi filmis kajastamata jätta :)