08 mai 2008

Potilill

Eilse, igati huvitavalt möödunud päeva õhtupoolikul laekus täiesti ootamatult veel ka Emand ja no eks talle oli kusagilt meelde jäänud, et meile meeldivad kingitused. Nimelt see tal kaenlas oligi. Teatavasti võib kingitus muidugi ka väike olla (hinnaline loomulikult peab olema) aga suur asi on iseenesestmõistetavalt veelgi parem ja seekordne kingitus igatahes taskusse ei mahtunud. Rääkimata sellest, et see on ka tõeline kolm-ühes kraam. Parem kui Kinder Surprise!

Eks meil on selle koduse potipõllundusega senini lood tõesti üsna kehvad olnud ning esiteks on siis meil siin nüüd just selle olukorra lahendamiseks üits kena ätse. Teiseks on asi ka väga praktiline, sest hämaratel sügisöödel saab selle sinakalt inspireerivas valgusvoos kirjutada vähemalt sama tarku tekste kui need, mida omistatakse ühele teisele tegelasele, kel Uljanov, Vladimir nimeks oli. Ja kolmandaks lisab absoluutset eksklusiivsust kõiki värvusõpetuse reegleid rikkuv (samas, eks reeglid kunstis ongi välja mõeldud ainult nende rikkumiseks ning kunsti piiride laiendamiseks) värvikombinatsioon: metalselt helkleva "varre" külge kinnituvad sirelilillad lehed ning kriiskavsinise südamikuga vandlikarva keraamiline õis, mis on istutatud oranži mullaga täidetud, leherohelise servaga kuldsesse potti. Ma ei kujuta tõesti ette, mismoodi üks laualamp saaks veel kitšim olla.

Igatahes avaldame me koos kaasaga avalikult paljurohket ja rammusat tänu nii Emandale kui ka noorele andekale kunstnikule, kes selle taiese autoriks on! Külastage meid jälle! :)

potilill

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Deem, see on üks... kole lilleke O_o See võiks nagu olla kingitus, mida edasi kingitakse, kuni see jõuab ringiga omanikuni tagasi...

ancientboy ütles ...

Eiei, ma räägin ju, et see on peaaegu kitši musternäidis ja kuna pole enam Liberace't-kadunukest, kes selle oma klaverile paneks, siis peame me ikka ise kätte võtma ning mine tea, vahest koguni mõne muuseumikesega alustama. Tegu on ikkagi galeriid vääriva taiesega! :lol:

Anonüümne ütles ...

Nojah, eks see sõltu sellest, kui palju teil ruumi on, sest, tead, maailmas on palju-palju koledaid asju, mida kollektsioneerida :D