10 mai 2008

Superstaar Alla surnukuuris

Spaghetti alla Bolognese Meie ajakirjanduses on ikka tõesti paduandekad inimesed koos, kes õnneks ei pea paljuks ka minusuguseid lihtinimesi harida. Täna näiteks võttis üks meie uuriva ajakirjanduse lipulaevu ette kodumaise toidukultuuri ning muude informatiivsete artiklite kõrval räägitakse ka kellegi Alla Bolognese lahkamisest ja sellest, mis vaese kadunukese seest leiti.

Kahjuks on paha toimetaja (kindlasti ruumipuudusel aga see ei vabanda) välja lõiganud artiklist selle osa, kus kirjeldatakse, kuskohast näiteks oleks võimalik mainitud 120-kroonise kilohinnaga parmesaani osta. Mul on seni õnnestunud kõige odavamat näha Itaalia supermarketites aga sealgi maksis odavaim parmegiano reggiano pea kaksteist eurot kilo. Maavallas on hinnad teatavasti kordades kõrgemad, isegi siinsamas Võrumaal tehtav parmesaani analoog maksab poes ammu juba kaugelt üle 200 krooni kilo.

See selleks, igatahes tahaks loota, et tegu on artikliseeriaga ning lähitulevikus saame lugeda põnevat kirjutist ka Maša Genovese siseelust.

Kommentaare ei ole: