17 detsember 2007

Tim Campbell'ist ja Anthony Callea'st

Tim Campbell Juba paar päeva on kõmupress pasundanud, kuidas maakera kuklapoole teatri- ja filmistaar Tim Campbell (on muuseas austraalia telehitis "Kodus ja võõrsil" viimased neli aastat mänginud Dan Baker'it) kapist välja on tulnud. Tegelikult muidugi trummeldab kollane meedia endale ilmaasjata vastu rinda, sest kui nad pole ise taibanud varem Tim'ilt küsida, siis süüdistagu iseennast. See ei tähenda, et mees siiani sügaval kapis istunud oleks.

Aga nüüd nad siis lõpuks küsisid ning Tim kinnitas lihtsalt, et jah, on küll gay ja jah, ta tunneb Anthony Callea'd (kunagi Australian Idol'i sarjas osalenud mees, kelle suguelu nüansid pakkusid pressi raisakotkastele hirmsat huvi juba ammu ning kes kuulutasid Anthony pidulikult gay'ks juba pea aasta eest - mitte et see deklaratsioon mehe sugulastele ja sõpradele küll nüüd mingit uut infot oleks andnud...) juba üle kümne aasta ning ei, nad ei ole paar. Mõlemad mehed mängisid sel sügisel mõnda aega koos ka muusikali "Rent" austraalia lavaversioonis.

Anthony Callea


Tegelikult huvitav, mismoodi peaks sellist situatsiooni nimetama kui keegi ei ole oma seksuaalsest orientatsioonist mingit saladust teinud aga ta ei ole seda ka kogu maailma tindisolkijatele jõudnud teatavaks teha ega sellise teate kättesaamise kohta neilt allkirja võtnud? Sellisel juhul on kõmupressi kilked stiilis "tuli kapist välja" ju küll veidi kohatud. Kui üldse keegi sellistel puhkudel kapist välja tuli, siis on selleks need "elureporterid", kes pimedusest maailma valguse kätte tulles ei suuda kohe oma silmakesi lahti teha ega elementaarset märgata.

Kommentaare ei ole: