29 aprill 2009

Raamatutest raamaturiiul

Keski Harry Allen on Design Public keskkonnas müüki pannud enda loodud raamaturiiulid, mis kannavad tulenevalt valmistamiseks kasutatud materjalist konkreetset nime "The Books Book Shelf".

Harry Allen ja The Books Book Shelf raamaturiiul
Harry Allen on sisekujundaja ja tootedisainer, kes ilmus tähelepanuorbiiti 15 aasta eest, mil ta lõi New Yorgi disainigalerii Moss sisekujunduse. Praeguseks on ta tööd jõudnud mitmete juhtivate kunstimuuseumite püsikollektsioonidesse ning lisaks teenib ta kommiraha ka müües oma toodangut eraostjatele. Ülaltoodud piltidel nähtav riiul kuulub ta arvatavasti tuntuimasse, Reality-nimelisse tootesarja.

Kui kellegile (erinevalt minust) ei tundu vastumeelne asjaolu, et riiulite valmistamiseks on kasutatud (pildi järgi otsustades) korralikus poolnahkses prantsuse köites teoseid ning need valge värviga kokku mäkerdatud, siis seda tobedat raamaturiiulit saab tagasihoidliku 120 dollari eest osta näiteks siit. Sealsamal lehel on saadaval ka valik Alleni teistest, samamoodi kitšist kubisevatest töödest nagu näiteks kuldsetest banaanidest puuviljakorv, pintslitest pliiatsitops ning aidaluku võtme kujuline võtmerõngas.

Harry Alleni teised tööd

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Mhmm, kaks raamatut ja kaks dekoratiivpudelit riiulile... Selleks ei jätku seinu, kui just osa raamatuid valgeks ei värvi ja