06 aprill 2009

The House Bunny (2008)

The House Bunny (Ühikajänku)
Lavastaja: Fred Wolf
2008
http://www.imdb.com/title/tt0852713/

The House Bunny - Ühikajänku Playboy jänku Shelley Darlington (Anna Faris) elab muretut elu kuni päevani, mil ta pärast oma 27ndat sünnipäeva Playboy häärberist välja visatakse.

Põhjus: liiga vana! Kuna tal pole kuhugi minna ja oma autos ööbimise eest võib sattuda politseisse, asub naiivne blondiin otsima peavarju. Nõnda satub ta nohikutest tütarlaste korporatsiooni juurde, keda ähvardab majast ilmajäämine, kui nad ei suuda väravata uusi liikmeid. Selle eesmärgi saavutamiseks paneb Shelley mängu kõik oma teadmised meikimise ja meeste alal. Samal ajal saab Shelley ise õppetunni, et vajab midagi, mida neil tüdrukutel on kuhjaga – isikupära. Kui nutikus saab kokku liidetud seksikusega, siis võivad nad kõik lõpetada teesklemise ja tunda end vabalt just iseendana.


Ilma oma homme fatale torkimise ja agitatsioonita poleks ma vist küll kunagi selle filmini jõudnud. Mis iseenesest poleks ka mingi eriline õnnetus olnud aga samas oli ka see ekraani ees veedetud poolteist tundi täiesti süüdimatu meelelahutus ning üldsegi mitte kahetsust väärt. Pealegi näidatakse elusate superstaaride elusaid võsukesi, kaasa löövad näiteks Tom Hanks'i poeg ja Demi Moore'i ning Bruce Willis'e tütar. Pluss härra Playboy isiklikult: Hugh Hefner. Veidi naljakas oli see, et hariduse omandamisse positiivselt suhtuvas filmis oli niipalju apsakaid (arvestades Shelley "ametit" Playboy Mansion'is, oli ta mitte bunny vaid playmate, kooli kirjanduseõpetaja suutis tahvlil demonstreerida kummalist kirjapilti Anton Tšehhovi nimest ja nii edasi) ning kui veel mõelda, milline raiskamine antud juhul see ziljonite tibide näitamine (kas keegi võiks palun teha filmi "Playguy Mansion'i" elanikest, pretti pliis? :) ) aga muidu käras küll. "So nice!"

6/10

Kommentaare ei ole: