20 november 2008

Ei ole Egiptuses käinud, ei ole

Kunagi rääkis kaasa lugu, kuidas ta oma toonas(t)est töökoh(t)a(de)st hoolimata ei olnud Soomes käinud veel ka siis mitte kui pea kogu ülejäänud Eesti elanikkond seda vahet juba üle päeva siiberdas. Pooles muus maailmas oli ta käinud küll aga Soomes mitte. Ja siis tegid nad ühe teise samasuguse autsaideriga "Soomes mittekäinute klubi". Ega peale endi nad sinna klubisse eriti kedagi juurde võtta ei saanudki.

Tänasel päeval käivad kõik muudki Egiptuses. Nagu rändlinnud. Nojah, Poromaa hakid tulevad siia puude otsa kädistama, eks eestlased peavad siis talveks veidi rohkem lõuna poole taanduma. Ja mõned mitte ainult ei käi vaid lausa resideeruvad seal. Ning aeg-ajalt mõnes seltskonnas, kus jutt läheb Egiptimaa peale, pean mina see ainuke loll olema, kes ei saa üldse millestki aru kui räägitakse uuest ja vanast Sharmist, Punase mere soolsusest ja kurat teab millest veel. Niisiis ma otsustasin, et asutan samuti midagi. Midagi eriti eksklusiivset ja ihaldusväärset. MKÜ* "Egiptuses mittekäinute klubi".

"Soomes mittekäinute klubi" eluiga jäi küll olude sunnil paraku lühikeseks. Huvitav kui kaua "Egiptuses mittekäinute klubi" vastu peaks? :)
___
*MKÜ = Mittekulundusühing

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

siin veel 1 kes pole egiptuses käinud ja esialgu pole ka plaanis minna

Anonüümne ütles ...

Palun mind kah vastu võtta.

Ja tänud äramärkimise eest!

ct ütles ...

Lapsena oli mul suur-suur soov kord Egiptuses ära käia. Et ometi näha kõike seda vapustavat kultuuri, mis seal kord oli.
Nüüd aga, olles külastanud British Museumi ja Pergamoni muuseumit on suht selgeks saanud, et Egiptuses pole suurt midagi vaadata peale tühjade hauakambrite ja kõrbe või siis Sharm el Sheikh'is palmi all vedeleda. No ja palme on ju mujalgi.

Ardi ütles ...

Millaski Türgis käidud ja seal leitud, et pole säälne väljamaalastega ümberkäimine minu tassike teed, sellest ajast ka Egiptuse vastu huvipuudus, sest seesinane ümberkäimine olla olla Türgiga võrreldes veel intensiivsem.

Ulmeguru ütles ...

Ma pole ka Egiptuses käinud... ja ma ei tea ka põhjust, et miks ma sinna peaks tahtma...

Pole ka Soomes käinud ning ei kutsu kah...