18 mai 2009

Savisaare homoskandaal

Tanel Padar võitis teatavasti täpselt kümne aasta eest lauluvõistluse ja sel puhul ilmus toona "Eesti Ekspressis" foto, kus Tanel ja keegi šikis riietuses noormees hoiavad kenasti koos ühte ja sama nuga ning lõikavad suurt torti lahti. Ekspressi pildiallkiri oli umbes selline: "Esimene gei-pulm? Vähemalt niimoodi näeb see välja!" Selle peale lubas Padar või õigemini küll ta toonane mänedžer ruttu ajalehe kahjunõudega kohtusse anda aga siis see skandaal sumbus. Nagu igasugused skandaalikesed Eestis ikka.

On tähelepanuväärne, et kümme aastat peale seda, Eesti Vabariigi esimeseks homoskandaaliks tituleeritud sündmust ning samal nädalal kui Riias toimus edukalt esimene Eesti, Läti ja Leedu ühine üritus "Baltic Pride 2009", ilmus uuriva ajakirjanduse tõsise töö tulemusena avaliku huvi orbiiti tuntud poliitiku Edgar Savisaare väidetavad telefonisõnumid oma erakonnakaaslasele Ain Seppik'ule. Nagu teatab anonüümseks jääda sooviv Õhtulehe allikas, olevat ühe sõnumi sisu olnud näiteks selline: "Tõuse ja sära, mu päikesekiir!"

Kaheldamatult saab sellega nüüd lõpuks ka selgemaks, miks Savisaart ja Seppikut nii sageli teineteise seltsis näha võib. Usinad kirjasaatjad, kes laiali üle maa, on neid märganud koos nii avalikel üritustel kui trendikates restoranides ja muidugi jääb meil kõigil üle ainult tervitada seda, et lõpuks ometi on ka vanema generatsiooni inimesed leidnud endas söakust raputada lahti nõuka-aegne taak ning tunda end vabalt just nendena, kes nad on.

vikerkaarelipp - rainbow flag

8 kommentaari:

ÖöHulkur ütles ...

Eh... ja mina sain suht hiljuti yhe Maksika kassast rahatähe, millele keski oli kirjutand: Savisaar on pede! :D
Kui veits logisevat terminoloogiat mitte tähe pääle panna, siis paistab, et mõni persoon juba teadis ja otsustas sõnumit levitada... :D

ancientboy ütles ...

Keelepruuki arvestades oli rahatähe sodija näol ilmselt tegu mõne lõpetamata algharidusega persooniga, kes ei suutnud oma ihalusobjektile piisavalt muljet avaldada (lõppude lõpuks on ju tollel ka keegi teine, eksole) ning siis oma ahastavat kibestumist kahekrooniste täiskritseldamisega välja püüdis elada... :)

ÖöHulkur ütles ...

Võib ka nii võtta :)

ÖöHulkur ütles ...

Nigu ma näen, om keski veel siinse teema ylesse noppind ja mo kodokale kommentaaridesse lingi pand...
:O

ancientboy ütles ...

Nujah, eks nad ju teavad ka Su sooja suhtumist kaaneloo staari töödesse ja tegemistesse... :D

ÖöHulkur ütles ...

Kyllap vist... villap kyst :D
Muidex, meenus, et kuskil Delfis vai säälpoolkandis oli aasta-2-3 tagasi päälkiri: Savisaar: me pole Seppikuga abielus...

A vahelduse mõttes piäss mõne muu politikaani ka käsile võtma kyll :D

jaan ütles ...

Noh jah... nüüd ma siis saan lõpuks aru, et kõik need kenad neiud, keda aastate jooksul on peetud ninasarviku armuksesteks on tegelikukult ta faghagid.

ancientboy ütles ...

to ÖöHulkur: Sa tead ju seda delfit... Isegi siis kui üks prominentne isik üritab tasahilju kapiukse vahelt nina välja pista, ei taipa meie glamuuriga harjunud ajakirjatsurad tagasihoidlikest vihjetest mitte midagi ning saavad kõigest kapitaalselt valesti aru. Muidugi ei ole Savisaar Seppikuga abielus, Eesti Vabariigi seadusandlus seda ju veel ei võimaldakski! :D

to jaan: No just! Vahel võib tõesti aega rohkem kuluda aga lõpuks ikkagi tõde tõuseb ning vale vaob. :D

Muide, ma ei kahtlegi selles, et kodumaiste faghag'ide kisakoorile võiksid imehästi sobida kenad metsarohelised miniseelikud.