26 märts 2009

Jalge vahelt täispuhutav Wolverine...

...on "kristlaste" võltsing.

Hiljuti tekitas furoori "kristlaste" veebilehelt christwire.org alguse saanud lugu saatanlikust firmast nimega "Marvel", kes olevat uue, 1. mail Eestiski esilinastuva X-meeste filmi X-Men Origins: Wolverine toel toonud turule seeria mänguasju, millest ühte (nagu ka allolevalt fotolt näha) tuleks täis puhuda strateegilisest asukohast.

Jõleduse "avastanud" kirjatsura sülgas tuld ja tõrva ning nimetas sellist mänguasja otseseks homopropagandaks, mille eesmärk olevat noori poisse julgustada oma suud kasutama mittepühaks (non holy) otstarbeks.

"Me võiksime sama hästi oma lapsed üles rivistada ja nad ise ära põletada! Kui me aktsepteerime sellist laadi, saatanale heameelt valmistavaid ettevõtmisi [nagu täispuhutav Wolverine], siis põlevad nad tulejärvedes niikuinii," teatas vihane "kristlane" tatti pritsides.

Nüüdseks on paraku selgunud, et Mattel ei ole kunagi sellist mänguasja tootnud. Lihtsalt "kristlased" keerasid seekord oma vihkamisega vindi veidi üle ning jäid omavalmistatud võltsinguga haledalt vahele.

Muidugi ei ole see ajaloos esimene ega kindlasti mitte ka viimane kord kui end kristlasteks nimetavad tegelased käituvad risti vastupidi oma armastatud Jeesuse õpetustele. Mu armsad variserid, podisevad tulejärved Saatana aujärje ees ootavad teid! Aamen!

täispuhutav Wolverine - pseudokristlaste võltsing

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Eh, päälkirja lugedes mõtlin, et juttu tuleb Wolverine'i töösaabastest:
Et mingid uued imekotad, määndsed tuleb pääle jalga tirimist täis puhuda ja vastav voolik ulatub puhujale hargi vahele...
Jaa, ep ole kerge olla päälkirjalugeja :D

ancientboy ütles ...

Hehee. See tõestab muidugi ainult seda, et sinu mõtteilm erineb olulisel määral mainitud pseudokristlaste omast. :)