24 juuli 2008

Kolossaalne soodustus Tallinki moodi

On hingekosutav teada, et kodumaise majanduse au ja uhkus on isegi majanduslanguse tingimustes suutnud säilitada soliidset joont ning teatab Ekspressis nn. merematuste (taas)tekkivat traditsiooni kommenteerides oma Rootsi-poolse juhi suu läbi, et "Mingit eraldi hinnakirja selleks kehtestatud pole, samuti ei pea urnis reisiv kadunuke piletiraha maksma." (sic!)

Rõõm lugeda, et ka peale viimase Vabadussõja veterani Toonela teele lahkumist on Eesti Vabariigis ikka veel privilegeeritud isikuid, kelledele on garanteeritud tasuta sõit erinevate transpordivahenditega ja seekord pole tegemist mitte riigi poolt pealepandud kohustusega vaid puhtalt erasektori enda initsiatiiviga. Jääb üle ainult loota, et tegu ei ole Tallinki PR-tiimi poolt toodetud häbitu ja salakavala reklaamartikliga, mille tagajärjel tekib vastavaks protseduuriks nii suur tung, et vaene laevakompanii on oma klientide paremaks teenindamiseks lihtsalt sunnitud kehtestama erihinna, et kõikidel soovijatel ikka oleks võimalik vastavasisulist üritust läbi viia.
---
Huvitav, kas peaks tegema uue tag'i nimega "lollus"?

2 kommentaari:

oHpuu ütles ...

lolluse silt kulub tihtipeale marjaks ära. tee. pärast imestad, kuidas ilma hakkama said.

ancientboy ütles ...

Nojah, siis tekib veel see hea asi, et saab selle sildi vajadusel kõikidele teistelegi postitustele külge pookida ning peale seda võib kriitikutele juba süüdimatult vastu jõllitada. :)