03 juuli 2008

Eesti Vabariigi ametnike salaprotokollid

Tsitaat Ekspressist:

Ajakirjanik: Kas [ 2009. aasta riigieelarve kärpimise ] ettepanekud paberina eksisteerivad või mitte?

Jürgen Ligi (Reformierakond, Riigikogu rahanduskomisjoni esimees, "Krokodillide" juhtoinas): Nad on meili kujul. "Krokodillide" viimane koosolek lõppes sellega, et mina korjasin kõik paberid kokku ja kellelegi ei jäänud midagi. See on täiesti teadlik, mitte varjamiseks, vaid avalikkuse eksitamise vältimiseks.

Selle asemel, et tavapäraselt hämada, jätkub Ligil jultumust isegi välja öelda, et jah, meil on omad salaprotokollid ja ei, me ei kavatsegi neid teile näidata. Muidugi ainult selleks, et me teist nii väga hoolime ja teame, mis teile hea on. Palun väga vabandust, aga see nüüd küll enam minu riik ei ole.

2 kommentaari:

jaan ütles ...

mind ärritas see lõik Ligi jutust "Ikka metsik raha läheb olematusse kultuuri, puhta meelelahutuse tarvis. See suurusjärk on üle miljardi, kus visatakse lennukilt raha alla, ehk mõni hädasolija saab ka pihta." ...nagu mis mõttes???

ancientboy ütles ...

Eks ootame siis ka selle juba ära, millal lisaks palju räägitud kultuuriürituste piletitele ka raamatute käibemaks praeguselt 5-lt näiteks 19-ni tõstetakse. Eksole, selle ühe raamatu, mis inimesel kodus peab olema, et naabrid lausa näpuga ei näitaks, jõuab ju ka veidi kallimalt osta. :)