13 november 2010

Gay-test

PC versus iMac - gay test

Muidugi oleks võinud vasakpoolsel fotol veel kaks kaablit ära jätta (ehk siis piirduda vaid ühe, s.o. toitekaabliga) ja kasutada nüüd iMac'i standardvarustuses olevat juhtmevaba klaviatuuri ning hiirt. :)

3 kommentaari:

ÖöHulkur ütles ...

Mina olen ilmsest' mingi perkele bisexuaal vai muu imelik, kuna mulle meeldib Maci kui kompuuterdamise apastraadi ja desktopi välimus, a' es meeldi Maci opsys ja nonde nyidne tark- ja lollvarapolitikaania. Hinnast röökimata.
Istun pigemb Linuxi takan edasi. Tollele saab indä meki perrä yitskõik miukese desktopi ette manada, ole aint miis ja häki :D
Tulli miilde sõna "linuxipede" :D

ancientboy ütles ...

Ei, minul pole nende Õunamaja suurte kaslaste vastu küll midagi, OSX kärab küll. Igatmasti poliitikad on muidugi teine lugu aga samas on see nende õigus ning minu valik on seda kas aktsepteerida või mitte. Senini olen kohati porisedes aktsepteerinud. :)

Tegelikult olen ma olude sunnil (toona värskelt ostetud ML Arvutite ca 20K maksnud masin viskas kaks korda järjest XP täiesti omal algatusel minema ning probleemiga keeldusid tegelemast nii mulle masina müünud Elion, masina tootnud ML kui ka op-süsteemi autor MS...) nüüd vist juba neli ja pool aastat ka pingviini sõber olnud (hea küll, kui Ubuntut nüüd ikka "õigeks" Linuxiks pidada tohib :) ja põhimõtteliselt saab sellega kah kõik asjad kenasti tehtud aga fakt on see, et peale Macbooki soetamist istun ma suure arvuti asemel pigem läpakas. Järgmine "suur masin" millalgi tulevikus saab praeguse seisuga raudselt iMac olema.

ÖöHulkur ütles ...

Es saanu nyit õigede arvu, kas vai kus siis viga olli, a' ML näixe kyll vanapaganast old olevat. Praegase seisuga inämb es tia ega eriti huvita ka.
Mu vana Ordi kast (8 aastat!) teenib viil ämma-äia seiamaani ja provva Hulkuriga pruugime ka nyit uut Ordi massinat. Buntu olli kohe ostes pääl.
Tuu Buntu om mo arust mdx piisavalt õige Linux kyll, kuigi kohati kisub kudagist kommertsi maiku kylge.

Muusääs, proovisin läppari pääl perrä: Macbuntu
:D