20 juuni 2008

Filmiõhtu

Niisiis, peale seda kui ma öösel kella poole kolme paiku ühe igavese tüütu ettevõtmisega, mis oli vindunud ja lohisenud juba mitu kuud, enam-vähem ühele poole olin saanud, võtsin ma hilisöise (või oli see ikkagi rohkem juba varahommikuse?) veiniklaasi juures vastu otsuse täna õhtul tegeleda natuke liikuvate piltide vaatamisega. Lihtsalt, et meelde tuletada, mida see üleüldse tähendab ja natuke muidugi ka selleks, et veidigi oma kuhjuvaid vaatamata plaatide hunnikuid vähendada.

Repertuaaris on siiani olnud sissejuhatuseks natuke Moody Blues'i kontserti, siis Ab Fab'i teise hooaja kaks esimest osa ("Hospital" ja "Death"), seejärel Torchwood'i teise hooaja kolmas seeria ("To the last man") ning Queer as folk'i kõigi aegade kõige esimene osa ehk siis toimus taastutvus maailma teleajalugu teinud briti versiooniga, mille definitive collector's edition'iga ma enda varasemad kettad paari nädala eest lõpuks välja vahetasin. Ja siis mõtlesin, et vaatan ühe osa ka "Rome'i" ning enne kui arugi sain, oli esimene ketas läbi ja veel kolm tundi möödas. Tegelikult ma tegelengi hetkel juurdlemisega, et kas peaks vahest veel ühe (ha-ha-ha!) seeria ära kaema? Ahjaa, BBC "Planet Earth'i" neljas film, suurepärane visuaalia koobastest oli samuti kusagil selle kõige vahel.

Nojah, ja siis saatis mu homme fatale mulle portsu küsimusi ühe järjekordse provintsiaalse geikutsika kohta... No krt, ma tõesti nüüd päris kõiki kah ei tunne, eksole! Kuigi nägu tuli tuttav ette tõesti. Just nägu, ei muud, you nasty thinking twats!* ;)
_________
* see oli praegu briti, mitte ameerika ingliss.

2 kommentaari:

Trash ütles ...

Queer as folk'i tahaks kord korralikult otsast lõpuni vaadata, telekast jäid mõned episoodid vahele.

ancientboy ütles ...

Briti oma olen ma kaks korda kindlasti järjest ära vaadanud (esimest korda soome telest lindistatud VHS-ilt ja teist korda siis kui esimesed kettad välja tulid), praegu käsilolev kord on kolmas. Kõlbab endiselt vaadata küll.

Ameeriklaste versiooniga on nati keerulisemad lood, kusagil teise hooaja keskpaigas jäi see omal ajal pooleli ja hilisematest seeriatest olen küll enamuse ära näinud aga see on ikkagi jäänud kuidagi fragmentaarseks. Eks ootame, kuni täiskomplekti hind näiteks kuhugi sinna 50 dollari kanti kukub (praeguseks on see ju umbes viielt ja poolesajalt kolinal langenud juba alla 150 dollari) ja siis peab küll täismängu ära ostma. :)