27 oktoober 2010

Vikerkaarelipp ja Eesti kaart (Rainbow flag & map of Estonia)

Hiljuti kaeveldi, et kusagilt ei ole võtta vikerkaarevärvides Eesti kaarti. Noh sellist, nagu pea igast riigist olemas on. Ma ei viitsinud väga pikalt googles kaevata (lühike kaevamine tõepoolest tulemust ei toonud) ja tegin käepäraste vahenditega ise kaks versiooni valmis. GIF-failid suuruses 4000x2656 pikselit. Vektoriseerima ei viitsinud hakata ja samuti ei viitsinud kandilisi pikseleid ümardama hakata. Tavalise veebikvaliteedi jaoks on piisav. Kasutage vabalt, kes iganes aga tahtma peaks. :)

(The following images are self-made "graphic art", feel free to use how, when and where you may wish.)

gay - gei - Eesti - Estonia - vikerkaarelipp - rainbow flag - map - kaart


gay - gei - Eesti - Estonia - vikerkaarelipp - rainbow flag - map - kaart

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Eile oli tallinnas taevas suurt vikerkaart näha. vaatasin ja pisar tyuli silma. See on ikka jube mida homod selle kena loodusnähtusega teinud on! Vikerkaar on täiesti ära lörtsitud. Paha pealegi vaadata. Kuigi on tegelikult väga ilus.

Loodusnähtuste kasutamine ideoloogilistel eesmärkidel on alatu.

ancientboy ütles ...

Rahu, austet kommentaator. Vikerkaarelippu on läbi aegade kasutatud väga mitmetel "ideoloogilistel eesmärkidel", olgu siinkohal mainitud vaid näiteks rahulipp (seitsme värviga vikerkaar valge kirjaga PAIX vms) ning Nõukogude Eesti Tarbijate Kooperatiivi lipp oli samuti ju vikerkaar. No ja mis siis sellest? :)

Unknown ütles ...

vinge, lõpuks keegi selle asja ära teinud

Mari ütles ...

Ruhnu on lilla, hah :D

ancientboy ütles ...

Ja Kihnu on "goluboi". ;)

Unknown ütles ...

lollid olete või kes selle asja üles pani see on ju geide lipp ja see on Googles üleval FLAGS hulgas . kõik hakkavad meie üle naerma