23 juuli 2006

Mõttetu

Täiesti mõttetu. Ma olen alati rääkinud, et pühapäeval pole mingit mõtet teisel pool seina kükitada ja täna ma tõestasin seda järjekordselt. Läksin kah ainult seepärast, et lolli peaga sai reedel mokaotsast lubatud. Noh, mina oma lubaduse täitsin, mõni teine aga ilmselgelt mitte... Ja kõige jubedam oli see, et une eemalepeletamiseks pidin neli tundi raamatuid sorteerima. Isegi läpakat ei pannud sisse.



Ja kui ma siis pärast spetsiaalselt linna peale läksin, et Tiinaga norida, siis selgus, et hoolimata graafikust teda täna tööl polnud. Nojah, siis ei jäänudki üle muud kui endiselt tigedana toidupoodi marssida kus üks poolpaljas Adonis mingi rohke võõbaga kaetud tibi käevangus enda hästi mõnusalt karvast kõhtu ja rinda demonstreeris. Ja veidi hiljem kassasabas üks teine kutt mind armsalt naeratades tervitas kusjuures mul tõesti pole õrna aimugi, kes ta selline oli. Mitte et mul ta tutvusringkonda kuulumise vastu midagi oleks :) Nuh, vähemalt niipaljugi siis positiivset sellesse päeva.



Õhtul vähendasin taaskord ühe ühiku võrra oma vaatamata DVD-de hunnikut. Seekord siis "Go", lavastajaks Doug Liman ja valmimisaastaks 1999. Ning kuigi korralik meelelahutus, on see kõik juba mitmeid kordi teistes variatsioonides nähtud. Mingeid tugevamat sorti emotsioone ei tekkinud. Häh, neid ei saagi tekkida, sest vastavalt mõningate ringkondade lahkelt levitatavale hinnangule olen ma teatavasti emotsioonitu kalkuleerija. Who cares...



Ah et pildid või? Nuh, need on sestsamast "Go" filmist.

Kommentaare ei ole: